Ponents

Amb passió i compromís

Ponent: Sor Lucía Caram

Empresa: Directora de la Fundació Rosa Oriol

Premi CATALANA DE L’ANY del 2014. Monja dominica contemplativa i activista cristiana. CATALANA DE L’ANY del 2014. Impulsora de la Fundació Rosa Oriol, atenent a 1.300 famílies desafavorides, promovent un canvi cap a una societat més justa.

Hora: 10:30 hores

Quan llegir et fa viatjar

Ponent: Marta Botet

Empresa: Booktuber i bookblogger a Recomanacions de Llibres

Primera BOOKTUBER catalana i creadora del BLOG “Recomenacions de Llibres”.
Va créixer envoltada de llibres i ja de petita la seva mare li explicava l’Infern de Dante o Tristany i Isolda adaptats a la seva edat. Amb només 15 anys ja va fer una xerrada al TEDyouth de Nova York.

És l’emprenedora més jove del BizMarathon.

Hora: 11:00 hores

De Patatabrava a Tviso

Ponent: Oriol Solé

Empresa: Cofundador de Patata Brava i TVISO

Cofundador de PatataBrava.com i vinculat a altres pojectes com FOOD2U o TINYBOOKS. Actualment, aquest emprenedor “en sèrie” és CEO de TVISO.com

Hora: 11:30 hores

El blockchain democratitzarà la societat?

Ponent: Àlex Sicart

Empresa: Cofundador de Sharge

Amb només 13 anys va crear Student’s Manager, una app per canviar l’educació, i amb 16 anys va guanyar l’AUDI CREATIVITY CHALLENGE al costat de dos companys amb el projecte SHARGE.
La revista FORBES reconeix al jove emprenedor com una de les persones més influents del continent Europeu en tecnologia.

Hora: 12:00 hores

La inversió no és necessària; fins que ho és

Ponent: Albert Hurtado

Empresa: CTO i fundador de Prokey Drinks

Doctor en bioquímica, especialista en microbiologia alimentaria i ex-professor de nutrició a la Universitat de Tarragona.
És el creador de PROKEY Ultrahealthy Drink, un refresc ‘bio’ elaborat amb cultius vius de Kefir d’aigua.

Hora: 12:30 hores

Fes que les coses passin, com establir i assolir metes

Ponent: Olga Jiménez

Empresa: Empresària nacional independent a MaryKay

Comença la seva activitat professional com a Consultora de Bellesa de Mary Kay fins arribar ha ser Elite al 2012. Al 2015 debuta com la Primera Empresaria Nacional de Catalunya en el lloc 9 del rànking europeu i assoleix el prestigiós Cercle d’Excel·lència en el seu primer any com a Nacional.

Hora: 13:00 hores

Vías de la monetización en Wallapop

Ponent: Frank Moeller

Empresa: Business developer de Wallapop

Digital Marketing & Project Management a Wallapop, una empresa que ja s’ha convertit en l’aplicació mòbil de compravenda de productes de segona mà per excel·lència fomentant la reutilització dels objectes.
Qui no coneix Wallapop? Qui no ha buscat, venut o comprat alguna cosa a través de la app?

Hora: 13:30 hores

Iguana: Creant un operador de proximitat

Ponent: Aleix Solé

Empresa: Cofundador d’Iguana

Enginyer de telecomunicació i soci cofundador d’Iguana, un operador local de telecomunicacions a la comarca de l’Anoia. Aposta per oferir el millor servei, qualitat i oferir una atenció al client de PROXIMITAT. No lloguen la xarxa de FIBRA ÒPTICA a d’altres operadors ja que despleguen la seva pròpia xarxa.
Gràcies a la seva empresa, tots els assistents disposareu de connexió Wi-Fi.

Hora: 16:00 hores

Les nostres Claus de l’èxit

Ponent: Albert López

Empresa: Soci d’Oh!Fx The lab of emotions (confettishots)

És el soci d’OH!Fx The Lab of Emotions (confettishots), una empresa que fabrica tot tipus d’EFECTES PER ESCENARIS. Dissenya i produeix màquines i accessoris per esdeveniments de confetti, fum, espuma i cintes entre d’altres.
El BizMarathon s’ha fet un espai entre part dels seus clients: F.C Barcelona, Primavera Sound, Tomorrowland 2017 i Elrow Town London.

Hora: 16:30 hores

#HomelessEntrepreneur “Una Sociedad Igualada”

Ponent: Andrew Funk

Empresa: President Fundador de Homeless Entrepreneur

Emprenedor amb sostre que creu en les oportunitats professionals per a tots i totes. Pensa que una societat conscient pot crear treball i sostre per i amb persones sense llar i espera que les seves ponències despertin algunes ments i, sobretot, aconsegueixin una acció concreta per accelerar el procés d’eliminar el sensellarisme a la seva ciutat.

Hora: 17:00 hores

Think Big

Ponent: Stephanie Marko

Empresa: CEO/Founder de The Stikets Company

Quan tens el problema i a la vegada la solució, ho converteixes en el teu negoci. Així va començar l’americana STEPHANIE MARKO, una mare de 3 nens als quals havia de marcar tota la roba. Ara molts pares i mares coneixen “STIKETS” una nova forma pràctica de marcar la roba i objectes que permet crear de manera ràpida enganxines 100% a mida i sense quantitats mínimes per facilitar una tasca imprescindible quan es tenen fills.
Don’t miss this Biztalk with the founder of “Stikets”… in English of course

Hora: 17:30 hores

L’enginyer que escriu o l’escriptor que enginya com escriure?

Ponent: Màrius Mollà

Empresa: Soci-Director de Processos Operatius a FeedBackGround

És enginyer industrial (UPC), amb un Màster en Gestió del Coneixement per la ICT i un Màster en creació literària per la UPF.
També és escriptor amb 6 novel·les publicades: L’herència de la terra, El taller de los libros prohibidos, El somni de la ciutat, El mar de los hombres libres, El secreto de la Montaña Sagrada i El mestre.

Hora: 18:00 hores

Algunas preguntas que todo emprendedor debería hacerse antes de emprender

Ponent: David Remesal

Empresa: Productor Executiu a King

Enginyer en telecomunicacions, és un professional amb més de 15 anys d’experiència en el sector mòbil desenvolupant funcions d’enginyeria, màrqueting, vendes i desenvolupament del negoci per a operadors de telecomunicacions, desenvolupadors de videojocs, fabricants de dispositius mòbils i empreses tecnològiques.

Hora: 18:30 hores