El Concepte

El BizMarathon 2017 és la tercera edició d’un congrés en format marató intensiva, amb el suport del BizBarcelona i organitzat per JCI Igualada, que neix amb la voluntat de concentrar emprenedors, empresaris i joves pro-actius, en general, a la ciutat d’Igualada el proper dissabte 4 de novembre.

El programa d’actes inclou ponències BizTalks a càrrec d’emprenedors d’èxit, cursos de formació i tot un concurs d’Start-ups.

Tot això concentrat en un dia que segur que no us deixarà indiferents.

Els Biztalks

Els BizTalks són xerrades en format breu de 20 minuts en les quals emprenedors d’èxit d’arreu ens explicaran les seves vivències en directe en relació a l’emprenedoria. Ens interessa saber com han aconseguit fer realitat els seus projectes i aprendre dels seus èxits i fracassos. Després els assistents tindran 5 minuts de preguntes per interactuar amb els ponents.

Els BizTalks estan obertes a tothom i especialment recomanades als participants del concurs.

La formació

Durant la tarda es realitzaran cursos pels participants del concurs d’Start-Ups enfocats a l’emprenedoria.

Es parlarà sobre eines per presentar projectes, com estructurar-los econòmicament i un curs específic d’Elevator Pitch. Vindran formadors especialitzats a explicar-nos el secret d’un bon projecte i com presentar-lo.

El concurs

Se celebrarà un Concurs Obert de projectes en fase d’Start-Up on els inscrits tindran 5 minuts per presentar el seu projecte davant del públic i d’un Jurat que estarà format per persones de recorregut prestigi en el món de l’emprenedoria.

El premi per al guanyador del concurs serà de 1.500 € en metàl·lic.